Новини
В Україні доступна для придбання лімітована партія електромобілів Kia Soul EV

В Україні доступна для придбання лімітована партія електромобілів Kia Soul EV

2019-02-19

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», структурний підрозділ Корпорації "УкрАВТО", пропонує шанувальникам електромобілів, які бажають стати власниками відмінно оснащеного нового авто, забезпеченого офіційною гарантійною підтримкою, звернути увагу на лімітовану партію Kia Soul EV, доступних для придбання за ціною $33 000.

 

 

Завдяки зростаючій популярності електромобілів поступово розвивається не тільки відповідна інфраструктура України, але й розширюється пропозиція нових авто з нульовим рівнем емісій.

 

В офіційній дилерській мережі Kia компанії «Фалькон-Авто» доступна для придбання лімітована партія електромобілів Soul EV, які пропонуються у європейській специфікації.

 

Автомобіль, створений на базі моделі Soul, оснащено електромотором потужністю 90 кВт, а також літій-іонною батареєю зі збільшеною до 30 кВт/год. ємністю, що забезпечує запас ходу до 250 кілометрів.

 

 

Що стосується оснащення, то Soul EV представлений в Україні в єдиній комплектації, що включає великий перелік опцій. Так, автомобіль оснащено комплексом систем безпеки, що складається з шести подушок безпеки, антиблокувальної системи гальм і системи електронної динамічної стабілізації, а також системи допомоги під час старту на схилі.

 

Комфорт щоденної експлуатації забезпечують клімат-контроль, обігрів керма і передніх сидінь. За гарний настрій відповідає мультимедійна навігаційна система з 8-дюймовим сенсорним екраном. Для підключення зовнішніх джерел служать AUX і USB-роз'єми.

 

Звичайно ж, управління мультимедійною системою, так само як і круїз-контролем, може здійснюватися за допомогою мультифункціонального рульового колеса.

 

Вартість Kia Soul EV в такому оснащенні складає $33 000*, при цьому на автомобіль поширюється 5-річна гарантія** (гарантія – 5 років або 150 000 км в залежності від того, що настане раніше).

 

* Ціни включаючи ПДВ станом на 18.02.2019 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

 

** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.

Open Chat